top of page

Wat is NEI?

NEI - Neuro Emotionele Integratie - is een praktische methode om emoties los te laten.

De NEI methode kunnen zowel bewuste als onderbewuste problemen, fysieke of mentale klachten of trauma's verwerkt worden. Ook kan er met de NEI methode helderheid verkregen worden over levensvragen. 

NEI is een meervoudige methode van het beste uit de Oosterse en Westerse geneeswijzen en is gebaseerd op principes uit onder andere psychotherapie, acupunctuur, neurowetenschappen, bio-kinesiologie, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Integra en Touch For Health.

Een NEI therapeut kan je helpen om tot de kern van je klachten, vragen of problemen te komen door af te stemmen op je onderbewuste. Door met het onderbewuste te werken kan de oorsprong van de klachten en problemen opgespoord en verwerkt worden, waardoor je weer in je kracht komt.

 

Hoe werkt het?

De NEI coach stemt af met je onderbewuste door een combinatie van kennis, intuïtieve vermogens, en de gevoeligheid van de biotensor.

 

De biotensor is een meetinstrument dat kleine trillingsverschillen kan registreren die ontstaan doordat een vraag wel of niet aansluit bij jouw eigen waarheid.

Door gebruik te maken van de biotensor kunnen we ontdekken waar emoties en blokkades vastzitten in het lichaam. Via de integratietechniek worden de linker- en rechterhersenhelft met elkaar verbonden, waardoor de blokkerende emotie vrijgegeven en losgelaten kan worden.

 

Dit kan resulteren in het afnemen of definitief verdwijnen van de klachten.

NEI coaching voor zwangeren
De Biotensor
Familie opstelling en systemische werk

Voor wie?

NEI-therapie is heel geschikt voor mensen die kampen met klachten waarvoor geen duidelijke oorzaak gevonden kan worden. Emoties en gevoelens uit het verleden kunnen onbewust nog steeds doorwerken en zo voor lichamelijke of mentale klachten zorgen.

NEI is geschikt voor mensen die vragen hebben die niet altijd vanuit het bewustzijn te beantwoorden zijn, bijvoorbeeld over keuzes die ze willen maken, beperkende gedachten, doorgegeven patronen/trauma's uit vorige generaties, zelfs vorige levens of energie die niet bij jou hoort los te koppelen.  

Het is een vriendelijke methode voor mensen die hun klachten soms niet goed kunnen verklaren. Er wordt niet eindeloos gepraat over de problemen en ze hoeven niet opnieuw te worden beleefd. ​

Een NEI-sessie is inzichtgevend.


De verbondenheid met de kracht en kennis van het onderbewuste en de vriendelijke methode maken NEI niet alleen voor volwassenen geschikt maar ook bijzonder geschikt voor hulp aan kinderen en baby's.   
 

NEI coaching voor baby's en kinderen

NEI voor baby's en kinderen

NEI coaching voor volwassenen

NEI voor volwassenen

NEI voor een kinderwens, moeite met zwangerworden

NEI voor  kinderwens

bottom of page