top of page

NEI voor kinderwens

De wens is er, de sprankel voelbaar in je hart als je eraan denkt. Het diepe verlangen om een prachtig kindje te mogen verwelkomen dat jou of jullie tot 'gezin' mag toveren.

 • Maar wat als zwanger worden niet zo vanzelfsprekend is of het duurt veel langer dan wat je/jullie verwacht had(den)?

 • Heb je het gevoel dat je lichaam je in de steek laat?​

 • Of word je niet meer zwanger na een miskraam?

Het kan enorm pijnlijk en stressvol zijn als zwanger worden niet vanzelf gaat.  NEI kan helpen bij het oplossen van onverwerkte emoties of blokkades die in de weg kan staan van zwanger worden en blijven. Samen gaan we kijken waar deze blokkades zitten en wat er speelt ter belemmering van een conceptie. 

NEI coaching bij kinderwens

NEI kan ingezet worden bij:

 • Moeite met zwanger worden en blijven

 • Miskraam/vroeggeboorte

 • Geboortetrauma 

 • Stress en onrust

 • Hormonale disbalans

 • Oplossen van onverwerkte emotionele blokkades

 • Vertrouwen in je lichaam

 • Twijfels rondom de kinderwens, moeder/vader worden of  alleenstand moeder/vader worden.

 • Conscious conceptie (het verwerken van doorgegeven generatieproblemen, verwerken en helen van eigen emotionele bagage zodat je dit niet doorgeeft aan je kindje)

 • Contact maken met het zieltje van je/jullie kindje.

 NEI kan ingezet worden bij een kinderwens

NEI bij een kinderwens

NEI gaat uit van het principe dat drie partijen op één lijn moeten komen voor het plaatsvinden van conceptie: de moeder, de vader en het ongeboren kindje.

Als de conceptie niet gemakkelijk plaatsvindt, kan het zijn dat er sprake is van een blokkade of disbalans in een of meerdere van deze 3 partijen. Samen gaan we kijken waar deze blokkades zitten en wat er speelt ter belemmering van een conceptie.  

Door de blokkades op te sporen en loslaten van onderliggende emoties en belemmerende overtuigingen die negatieve energie in stand houden, kan het energiesysteem weer in balans komen. Dit kan inzicht geven en de kans op zwangerschap vergroten. Zodat je stopt met twijfelen aan je eigen lichaam en weer opnieuw je vertrouwen, kracht en hoop kan vinden. Samen kunnen we de weg op energetisch en emotioneel gebeid vrij maken. 

Waarom NEI coaching bij een kinderwens?

 • NEI kan helpen bij het oplossen van onverwerkte emoties of blokkades en het verminderen de stress rondom zwanger worden.

 • NEI helpt bij het verwerken van verdriet, boosheid of onzekerheden die zijn ontstaan door een onbeantwoorde kinderwens of miskraam.

 • Soms spelen je eigen geboortetrauma of beperkende gedachten rondom moeder zijn een rol in zwanger worden en blijven. NEI helpt deze belemmeringen op te sporen, te verwerken en los te laten uit je systeem.

 • NEI kan prima gecombineerd worden ter ondersteuning van fertiliteit behandelingen zoals IUI, IVF of ICSI. 

NEI coaching voor kinderwens
Familie opstelling, contact leggen met ongeboren kindje

Tijdens mijn NEI consulten maak ik mogelijk ook gebruik van familieopstellingen en systemische werk.

Soms mogen we contact leggen met jullie ongeboren kindje omdat het kindje iets nodig kan hebben of iets met jou/jullie wilt delen. Dit is altijd een hele bijzondere beleving, die me blijft raken in mijn werk.

Ik laat me altijd leiden door mijn intuïtie en fijngevoeligheid, wat maakt dat ik in afstemming snel tot de kern kan komen en samen maken we de weg vrij.

Thomas

“We zijn ontzettend dankbaar en blij dat je ons zo hebt geholpen. Niet alleen met contact leggen met de 'baby' en de helpers, maar ook met het oplossen van onze blokkades om verder te kunnen komen. Je nam echt de tijd en aandacht voor ons en begeleide ons met dezelfde inzet door het gehele proces heen. Zeer tervreden"

Sandra

"Ik ervaar Nicola als een warme en liefdevolle vrouw, die met aandacht en helderheid meekijkt in mijn proces.
De kinderwens consulten bij haar hielpen mij te komen tot helderheid over mijn pad en over te maken keuzes. En ze brachten me in contact met de energie van mijn toekomstig kindje, heel ontroerend en waardevol! Dankjewel lieve Nicola!

f

“Have customers review you and share what they had to say. Click to edit and add their testimonial.”
NEI coaching na een miskraam

Praktische informatie

Een kinderwens consult vindt plaats in Boekel of online. 

Intake met eerste NEI-consult van 90 -100 minuten: €120,-

Vervolg consulten van 60 - 90 minuten: €90,-

Pakket afnemen en ontvang 15% korting.

Het pakket is inclusief de intake consult en 2 vervolg consulten.

Van €300,- voor: €255,- 

Uw voordeel €45,-

Annuleringsvoorwaarden

Het kan gebeuren dat je wegens ziekte of iets anders onvoorziens je afspraak af wilt zeggen. Tot tot 48 uur van te voren kun je dit doen zonder kosten.

Zorg dan wel dat je mij bereikt, zodat ik nog een andere afspraak in kan plannen: live aan de telefoon, of via een sms/ appje. Mijn mail check ik niet elke dag.

 

Wanneer je later dan 24uur van te voren afzegt betaal je het volle tarief.

bottom of page