top of page

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Nicola, een creatieve en gevoelige Nieuw-Zeelandse en trotse mama van mijn prachtige dochtertje Aruna.  Ik heb een achtergrond in theater, muziek maken, acroyoga en lichaamswerk. Mijn reislust heeft me uiteindelijk naar Nederland gebracht, waar ik woon sinds 2007.  Wat een rijkdom om wortels te hebben in deze twee landen aan weerszijde van de aarde!

 

Een diepgaande interesse voor holistische geneeskunde, healing en spirituele ontwikkeling hebben ertoe geleid dat ik mij bekwaamd heb in het geven van yoga- en Acroyoga lessen en lichaamswerk.

Bij het geven van lichaamswerk laat ik mij leiden door mijn intuïtieve vermogens, en laat ik mijn handen het werk doen. Mensen hebben altijd genoten van mijn aanrakingen en dit heeft uiteindelijk geleid tot het ontwikkelen van 'Energetic Alignment lichaamswerk'; een helende behandeling waarin ik al mijn kennis en intuïtieve vermogens combineer. 

Nicola Helmink NEI coaching en lichaamswerk
Nicola Helmink en dochtertje Aruna

In 2013 ben ik gecertificeerd Acroyoga-docent geworden. Het geven van workshops en cursussen heeft mij op hele bijzondere plekken gebracht; ik heb lessen gegeven aan vrouwen in Iran, aan kinderen in een Roemeens weeshuis, en zelfs aan gevangenen in Kenia!

 

In 2020 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met NEI. Ik wilde weten of het moment was aangebroken om een kindje in mijn leven te mogen verwelkomen. Tijdens een NEI consult ben ik tot grote inzichten gekomen en heb ik emoties en gedachten kunnen verwerken die mij belemmerden om mama te worden. Ik heb zelfs een boodschap mogen ontvangen van het zieltje van mijn kind, een heel bijzondere ervaring. Ik ging lichter weg en vol vertrouwen.

Ik was zo geïnspireerd dat ik zelf de opleiding als 'Energetische gezinstherapeut - NEI coach' afgerond heb, met specialisaties in kinderwens, de vrouwelijke cyclus, geboorte/bevallingstrauma en alleengeboren tweelingen.

Deze inzichten en vertrouwen gun ik jou ook. Je bent van harte welkom om samen te ontdekken wat NEI jou kan brengen!

Mijn ervaring, gevoeligheid en toegankelijkheid zorgen ervoor dat ik met deze zachtaardige methodes snel tot de kern kan komen.  

 

Bij mij zul je je zeker op je gemak voelen. 

 

Tot snel!

Nicola Helmink NEI coaching en lichaamswerk
bottom of page